Waar vind ik leuke vrouwen

Mensen ontmoeten

Mensen zijn overal. Op je werk, tijdens het sporten, tijdens het uitgaan enzovoort. Als je er open voor staat kan je zoveel nieuwe mensen ontmoeten, dat je hyves pagina overloopt en je telefoon alle telefoontjes niet meer aankan.

Dit wil je natuurlijk niet. Wat jij wilt is een leuke vrouw ontmoeten. Iemand waarmee het klikt, waarmee je een relatie op kan bouwen en waar je gelukkig mee kan zijn.

Dat je dat wilt is logisch, dat is in feite wat bijna iedereen wil (zelf als zou niemand het toegeven). Maar waar vind je nou leuke vrouwen? Bestaat de ware of zijn er meerdere dames die bij je zouden kunnen passen en waar je gelukkig mee kan worden?

Via internet vrouwen ontmoeten

Op dating sites staan duizenden vrijgezelle vrouwen ingeschreven. Door te selecteren op leeftijd, woonplaats, interesses en andere dingen die je belangrijk vind, komt wellicht de juiste vrouw voor jou wel naar voren. Er zijn verschillende dating sites waar je je voor kan aanmelden. Voor de ene moet je betalen, voor de andere niet. Bij sommige dames zal er een foto op het profiel staan, bij andere dames niet. Het voordeel van internet daten is dat je zeker weet dat alle vrouwen die er op staan op zoek zijn. Dit voordeel heb je niet als je iemand ergens anders aanspreekt. Het nadeel is dat je niet gelijk een goede indruk van iemand krijgt. Het kan best zijn dat de persoon zich totaal anders voordoet via internet, als dat ze in werkelijkheid is.

Met uitgaan vrouwen ontmoeten

‘Uitgaan’ is een breed woord. In een discotheek waar voornamelijk zestienjarige meiden lopen, is de kans kleiner dat jij je droomvrouw zal vinden. In een gezellig café of in een kroeg is die kans al veel groter. Trommel dus één of meerdere vrienden op, ga lekker fris douchen, trek een leuke outfit aan en zorg dat je er verzorgt uitziet en ga op pad. In de ene kroeg zul je vooral jongeren tegenkomen, in een andere kroeg ligt de leeftijdscategorie wellicht iets hoger. Vrouwen vallen op een zelfverzekerde uitstraling en een grote glimlach. Ga natuurlijk niet de hele tijd met een tandpasta glimlach in een hoekje staan, dat werkt niet. Maar een vrolijke uitstraling werkt wel.

Via vrienden/ familie vrouwen ontmoeten

Je vrienden of familie kennen misschien nog wel een vrijgezelle vrouw die goed bij jou zou passen? Het grote voordeel is dat zij jou goed kennen en dus makkelijker een ‘match’ kunnen maken met een geschikte vrouw. Het nadeel is dat je altijd ‘pottenkijkers’ hebt. Word je gekoppeld door vrienden? Dan verwachten ze ook een volledig verslag als de date eenmaal ten einde is. Ook kan het zijn dat ze iemand mee nemen naar bijvoorbeeld jouw verjaardag. Ten midden van al je vrienden en familie moet je dan kijken of zij iets voor je is. Dit werkt vaak niet goed!

Jezelf blijven

Waar je ook vrouwen ontmoet, zorg ervoor dat je altijd jezelf blijft. Ga niet overdreven aardig of vrolijk doen. Als jij het ergens niet mee eens bent, zeg dat dan (wel tactisch) en sta open voor de mening van anderen. Probeer een vrouw niet in te palmen met stoere verhalen, daar zijn ze niet gevoelig voor. Vroeg of laat komt de waarheid toch wel boven tafel. Wees eerlijk en oprecht, dan blijf je interessant en is de kans groter dat je iemand ontmoet die je leuk vind, simpelweg om wie je bent.